Cabinetul expertului :
Iurie Gamurari
ru ro
Bine ați venit pe pagina mea !

                                

      Trăim în epoca vitezei, atunci cînd orice informaţie poate ajunge la destinatar doar în cîteva momente, fapt ce înlesneşte rapiditatea lucrului efectuat. Acest lucru i se datorează, în exclusivitate, progresului ştiinţific, care în perioada contemporană s-a dezvoltat foarte intens, fapt ce a permis trecerea unor acţiuni clasice în spaţiul virtual, prin intermediul noilor tehnologii informaţionale.
      Prin intermediul tehnologiilor moderne nu doar că poţi să fii la curent cu ultimele noutăţi de pe piaţa mondială, dar, mai nou, poţi să procuri orice produs ai dori, din orice colţ al lumii, doar accesînd site-ul companiei, şi transferînd pe contul ei suma necesară cumpărării, produsul urmînd să fie expediat poştal sau virtual imediat. Deasemenea, Internetul permite compararea a mai multor produse care fac parte din aceeaşi ramură, lucru imposibil în multe din localităţile ţării noastre. Deoarece specialiştii în domeniu IT consideră că viitorul relaţiilor de piaţă este legat de domeniul noilor tehnologii informaţionale, consider că este o tematică actuală, ba mai mult decît atît – de viitor.
       În ultimii 50 de ani computerele au suferit cîteva schimbări esenţiale, atît la nivel de tehnologie, cît şi la nivel de domenii în care pot fi aplicate noile tehnologii informaţionale. La momentul de faţă aceste tehnologii au pătruns adînc în sistemul uzual al aproape fiecărui om, punînd baza societăţii postmoderne.
Ofertele experţilor